Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Paypal Payment with Swish
Hyr byggställning i Stockholm med fri frakt & fri upphämtning från H9.se!

HYR Byggnadsställning över entrétakEtt entrétak är både praktiskt och snyggt men när det kommer till målning av huset så är det oftast i vägen då du normalt inte kan montera ett byggnadsställning ovanpå entrétaket.

Med den erfarenhet vi på H9.se har så har vi varit med om ett flertal situationer där vi både måste vara kreativa men framförallt göra det så säkert som möjligt för dig som användare. Säkerheten är alltid nummer 1!

Vid leverans av byggställning så kan vi alltid vara behjälplig med att försöka hitta passande lösningar för just ditt projekt 

Hos vår kund på ovanstående bild så använde vi på H9.se 2st djupa byggnadsställningar på varsin sida av entrétaket. Därefter la vi en extra lång plattform på 3 meter över själva entrétaket som fästes i de 2 djupa byggställningarna (Taket var 2,5 meter långt så våra vanliga plattformar räckte inte utan vi använda oss av en extra lång).

Byggställningen blev väldigt stabil vilket gjorde att kunden kunde arbeta säkert och kunde på så sätt måla klart hela huset!

Har du ett liknande problem och vill hyra byggställning? Du är varmt välkommen att kontakta oss!