Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Paypal Payment with Swish
Hyr byggställning i Stockholm med fri frakt & fri upphämtning från H9.se!

Certifierade ställningsmontörer

Säkerheten måste alltid vara av högsta prioritet när man monterar byggställningar. 

Erfarenhet och kännedom om underlag och hur man på bästa sätt monterar en byggställning så du som användare känner dig trygg är det viktigaste för oss. 

När du hyr en byggnadsställning från oss på H9.se kan du köpa till montering av våra certifierade ställningsmontörer som garanterar en säker och trygg upplevelse på höga höjder, även för dig som är ovan. 


Vi på H9.se kan med stolthet och säkerhet säga att vi alltid använder oss av fler stag och stödben än väldigt många andra aktörer. 

Vi monterar alltid lite för mycket för att du som användare ska känna dig trygg, även för oss som monterar så är varje gång man kliver upp en byggställning en ovan känsla som man måste vänja sig vid. 

Det är viktigt att komma ihåg att anlita en seriös aktör som vet hur det ska monteras samt att det inte används för få stag eller plattformar, något som vi alltför ofta har stött på. 

Detta innebär endast inte en säkerhetsrisk för de som monterar utan framförallt för dig som användare då fall - och rasrisk ökar drastiskt. 

Varmt välkommen till H9.se - Certifierade ställningsmontörer med utbildning från Stockholms Byggmästareförening