Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Paypal Payment with Swish
Hyr byggställning i Stockholm med fri frakt & fri upphämtning från H9.se!

Hyr byggställning Stockholm online Trädklippning - Montera övervakningskameror - Renovering - Bygg

En byggställning kan verkligen användas till mycket olika aktiviteter! När många tänker på en byggnadsställning så tänker man de stora byggställningarna som byggs runt hela huset med massa vindskydd och tar mycket plats, sådana byggställningar hyr inte H9.se ut! Vi har nätta och smarta byggställningar till uthyrning i Stockholm! Använda en byggställning för att måla om fasaden, byta ut vindskivor, klippa bort det där stora trädet, använda byggställningen för att klippa en thujan som växer alltför snabbt eller varför inte använd använd en byggställning för att montera övervakningskamera och larm på fasaden?

Med den erfarenhet vi på H9.se har så har vi varit med om ett flertal situationer där vi både måste vara kreativa men framförallt göra det så säkert som möjligt för dig som användare. Säkerheten är alltid nummer 1!

Vid leverans av byggställning så kan vi alltid vara behjälplig med att försöka hitta passande lösningar för just ditt projekt 

Hos en av våra kunder på ovanstående bilder så använde vi på H9.se 4st djupa byggnadsställningar som monteras samman då kunden hade väldigt svårt att klippa bort trädet samt thujan. Tack vare våra byggställningar så blev det mycket enklare att klippa ned thujan och trädet utan några som helst problem. Önskar du även hyra en byggställning som täcker en hel gavel eller varför inte klippa ned ett träd, kontakta gärna oss här för mer information!

Byggställningen blev väldigt stabil vilket gjorde att kunden kunde arbeta säkert och kunde på så sätt äntligen klippa ned thujan samt kapa trädet.

Har du ett liknande problem och vill hyra byggställning? Du är varmt välkommen att kontakta oss!