Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Paypal Payment with Swish
Hyr byggställning i Stockholm med fri frakt & fri upphämtning från H9.se!

Hyr byggställning i Stockholm online Montera byggställning i trappa

Många fastigheter och hus har någonstans runtom huset en trappa. Där trappan är placerad så skall det ju också målas, renoveras eller tvättas. Tur att vi på H9.se har monterat många byggnadsställningar i många olika trappor. Det kan verka omöjligt men de allra flesta situationer går att lösa med en byggställning! När man monterar en byggställningen i trappa eller överhuvudtaget i vinkel, så behövs normalt 2-3 byggställningar, inte bara en variant. Detta p.g.a. stabiliteten ska bli maximal för att kompensera lutningen. 

Med den erfarenhet vi på H9.se har så har vi varit med om ett flertal situationer där vi både måste vara kreativa men framförallt göra det så säkert som möjligt för dig som användare. Säkerheten är alltid nummer 1!

Vid leverans av byggställning så kan vi alltid vara behjälplig med att försöka hitta passande lösningar för just ditt projekt 


Hos en av våra kunder på ovanstående bilder så använde vi på H9.se 2 smala byggställningar som monterades samman för att ge maximal stabilitet för kunden. På så sätt kunde vår kund måla på en ganska svår plats och tack vare stödben så blev byggställning mycket stabil. Har du en liknade situation du behöver hjälp med så är du varmt välkommen att kontakta oss här för mer information!

Har du ett liknande problem och vill hyra byggställning? Du är varmt välkommen att kontakta oss!